Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" czynniki"
200 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140] [141-160] [161-180] [181-200]

1. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Krzyżanowska K., Wawrzyniak S. Motywy wyboru szlaków kulinarnych zrzeszonych w konsorcjum „Polskie Szlaki Kulinarne” i ich rozpoznawalność wśród turystów pdf
2. Pozycja konkurencyjna jabłek i zagęszczonego soku jabłkowego na rynkach zagranicznych, 2020
Kraciński P., Wicki L. Pozycja konkurencyjna jabłek i zagęszczonego soku jabłkowego na rynkach zagranicznych pdf
3. Ekonomika i Organizacja Logistyki, 2020
Maciąg A., Stangierska D. Assessment of the place of purchase of vegetables and fruits as expressed by consumers pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Trębska P. FOOD SELF-SUPPLY IN NEW CONSUMER TRENDS pdf
5. Ekonomika i Organizacja Logistyki, 2020
Górecka A., Zborowska P. The factors influencing the growth in dropshipping orders during the COVID-19 pandemic pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Zaleska M. Rezerwy walutowe - „Rzecz Święta” pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Szydłowski C. AUDIT OF INCOME FROM LOCAL FEES IN SELECTED COMMUNES OF THE POMERANIAN PROVINCE IN POLAND pdf
8. Ekonomika i Organizacja Logistyki, 2020
Bareja-Wawryszuk O. Determinants of spatial concentration of short food supply chains on example of marginal, localized and restricted activities in Poland pdf
9. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2019
Strojny J. Ocena efektu Harbergera-Laursena-Metzlera w polskim sektorze rolno-żywnościowym pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Dudziński M., Wasilewska E. Application of conjoint analysis in the study of the wine consumers’ preferences pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Dubicki P., Kułyk P. Uwarunkowania zachowań konsumentów na rynku żywności ekologicznej pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Kułyk P., Michałowska M. Cena a gotowość do zapłaty za określone produkty ekologiczne na przykładzie mieszkańców województwa lubuskiego pdf
13. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Wielewska I. Determinanty rozwoju ekoinnowacji w przedsiębiorstwach agrobiznesu pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Babalski M., Ciępka A., Dostatny D., Podyma W. Obecne użytkowanie dawnych gatunków pszenic pdf
15. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2019
Davydenko N., Nehoda Y., Tytarchuk I., Wasilewska N. Mechanizm zapewnienia zrównoważonego finansowania przedsiębiorstw rolnych pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Buszko A. The regional differentiation of shadow economy in Poland – the potential impact for development pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2019
Michalski E. STRATEGIES FOR INTERNATIONAL ENTERPRISE COMPETITION pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Szymańska J. Sytuacja na rynku ziemi rolniczej w wybranych krajach Europy Środkowo-Wschodniej (wybrane problemy) pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2019
Hadrian P. PRACTICAL CONSIDERATIONS FOR THE IMPLEMENTATION OF MARKETING AUDIT AS STRATEGIC CONTROL pdf
20. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2019
Dąbrowski T. Wykorzystanie stron internetowych w komunikowaniu polityki społecznej odpowiedzialności przez spółki publiczne notowane na GPW w Warszawie pdf